Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowe zrazy
Posiekaną cebulkę podsmażyć ze startymi marchewkami i pietruszkami i 2-3 łyżkami wody , dodać liść laurowy , ziele angielskie , sól i dusić do miękkości. Na końcu dodać ketchup i zrazy wymieszać.
ser żółty | 75 gram |
jajko | 2 sztuki |
pietruszka | 2 sztuki |
marchew | 4 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
ziele angielskie | 2 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
natka pietruszki | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
ketchup | 2-3 łyżki |
ryż | 275 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: