Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosołek drobiowy 1 kostka
mleko 1 szklanka
koperek 5 łyżek
masło 1 łyżka
włoszczyzna 1 (pokrojona w kostkę)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa

Włoszczyzną pokroić w kostkę i ugotować dodać kostkę rosołową i szklankę mleka. Dodać posiekany koperek. Doprawić solą i podgrzać ale nie gotować-ważne. Dodać łyżkę masła i rozpuścić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 01.01.2013 02:21
dobra
marcia71 24.09.2011 14:55
lubię zupę koperkową
marcia71 24.09.2011 14:53
lubię zupę koperkową
Ewelina47 24.11.2010 15:43
fajnie wygląda
Aleksandra45 24.11.2010 09:40
musze sprobowac
loren83
loren83 27.07.2010 16:48
Świetna zupa i smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak