Udka z pieczarkami

Udka z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 4-5 udek ok. 2o dkg pieczarek 2 cebule sól, pieprz Przyprawa do zup Kucharek- łyżka tłluszczu

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Udka uwalniamy z kości,przygotowujemy płat mięsny do nadzienia soląc i pieprząc. Pieczarki oczyszczamy , kroimy na drobno i dusimy dodając łyżkę tłluszczu aż płlyn odparuje.Cebulkę kroimy na drobno , przysmazamy ,łączymy z pieczarkami , solimy pieprzymy i naklladamy na udko.Zwijamy,obwiązujemy ,solimy i do pieca.

Aktualności

Komentarze (25)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Kuchareczka2

20.04.2013 19:13
wyglądają smakowicie

gusia1000

03.02.2013 20:53
Extra.

mariel78

09.06.2012 19:43
super

Koper

01.06.2012 00:22
Bardzo podoba mi się taki obiad :)

joanna77

04.02.2012 17:50
super

ewaa

06.01.2012 18:27
wyglądają super! ...misia Ty to Jesteś czarodziejka:)

anja3107

21.12.2011 12:31
smakowity przepis

IKrakowianka

14.11.2011 00:36
świetne

czekoladka_m

04.10.2011 13:42
Do wypróbowania:)

IZABELA29

22.07.2011 09:36
lubię takie propozycje, bardzo smaczne , polecam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat