Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej makreli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula biała 1 szt
majonez 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej makreli

Makrele obrać ze skóry i ości,rozdrobnić widelcem.Jajka i cebule drobno posiekać.Wszystko dokładnie wymieszać.Dodać majonez oraz koncentrat pomidorowy,doprawić solą i pieprzem i znowu dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Róża1 04.03.2014 08:52
lubię taką !!!!!!
RenataZ-et 09.02.2014 20:28
bardzo lubię takie pasty
ONY_za_kare 09.02.2014 12:44
dobra pasta
EmciaPichci 03.10.2013 07:20
to mój smak z dzieciństwa :)
babi17 01.05.2013 17:39
pasty do kanapek zawsze pyszne i ta jest prze pyszna
gosia56 15.02.2013 17:08
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak