Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety Eli po hawajsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

plastry szynki 4 sztuki
jajko 1 sztuka
sól do smaku
keczup pikantny do polania kotletów
ananas 4 plastry
kotlety schabowe 4 (bez kości)
ser gouda 4 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety Eli po hawajsku

Kotlety rozbić,posolić,popieprzyć,opanierować i usmażyć.Wyłożyć kotlety na blachę do pieczenia.Na każdy kotlet położyć kolejno-plaster szynki,ananasa,sera żółtego i zapiec w piekarniku do rozpuszczenia sera.Przed podaniem polać keczupem.Smacznego!

Ja kotlety podałam z zasmażaną młodą kapustą(przepis w mojej galerii) i ziemniaczkami z koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 12.07.2011 23:55
jakie fajne
Ewa104 18.11.2010 13:49
Mniam!
caroline1983 27.07.2010 14:11
Uwielbiam ananasy w kazdej postaci :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak