Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet z selera

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler duży 1 szt
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
olej do smażenia
jajko 2 szt do panierowania
mąka razowa do panierowania
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet z selera

Seler obrać i pokroić na plastry grubości około 1 cm. Wrzucić do wrzącej i osolonej wody i gotować około 5 min. Odcedzone i lekko schłodzone doprawić solą, pieprzem i posypać bazylią. Panierować w mące, jajku i bułce tartej i smażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 16.09.2013 08:00
smaczny kotlecik
Grażyna13 06.05.2013 19:43
Smakowite danie :)
misia53 11.11.2012 22:06
ale wymyśliłaś- bardzo ciekawie
Jolanta40 17.10.2011 20:53
super
Jolanta40 17.10.2011 20:53
super
Jolanta40 17.10.2011 20:53
super
angelika14 14.05.2011 09:59
Fajny pomysł i smakowity
eli_555 03.03.2011 22:47
pycha
Karolcia12 24.02.2011 08:55
ale pyszne, próbowałam
Neetka90 10.01.2011 13:10
dobre
mili_kati 29.09.2010 14:15
bardzo smaczne już robiłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak