Kotlet z selera

Kotlet z selera

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler duży

    1 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • olej

    do smażenia
  • jajka

    2 szt do panierowania
  • mąka razowa

    do panierowania
  • bułka tarta

    do panierowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler obrać i pokroić na plastry grubości około 1 cm. Wrzucić do wrzącej i osolonej wody i gotować około 5 min. Odcedzone i lekko schłodzone doprawić solą, pieprzem i posypać bazylią. Panierować w mące, jajku i bułce tartej i smażyć na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Katarzyna59

16.09.2013 08:00
smaczny kotlecik

Grażyna13

06.05.2013 19:43
Smakowite danie :)

misia53

11.11.2012 22:06
ale wymyśliłaś- bardzo ciekawie

Jolanta40

17.10.2011 20:53
super

Jolanta40

17.10.2011 20:53
super

Jolanta40

17.10.2011 20:53
super

angelika14

14.05.2011 09:59
Fajny pomysł i smakowity

eli_555

03.03.2011 22:47
pycha

Karolcia12

24.02.2011 08:55
ale pyszne, próbowałam

Neetka90

10.01.2011 13:10
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat