Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szaszłyk mięsny

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 4 szt
sól, pieprz do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
mąka 3 łyżki
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: szaszłyk mięsny

Pierś z kurczaka kroimy na małe kawałeczki.
Doprawiamy papryka słodką, pieprzem, sola .
Nabijamy na patyczek od szaszłyków namoczonym w wodzie kawałeczki kurczaka i panierujemy w mące jajku i bułce tartej smażymy na oleju na patelni.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 13.02.2013 11:03
fajny pomysł
ewka1978 13.02.2013 10:13
szybko i smacznie
aga130982 13.02.2013 10:12
super
Rafał3 13.02.2013 10:07
świetny polecam
Paolcia 13.02.2013 10:02
mniamm
Boska_Agatka 13.02.2013 10:00
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak