Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada wiejska

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 szt
kiełbasa wiejska 40 dag
ogórki kiszone 2 szt
cebula 1 szt
jajko 2 szt
sól, pieprz do smaku
musztarda do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: rolada wiejska

Filety rozbić.Posmarować musztardą i doprawić .Kiełbasę zmielić z ogórkami,cebula dodać jajko i doprawić do smaku.
Na rozbite filety ułożyć farsz i zawinąć ,
Na rozgrzanym oleju smażyć roladki.
Do rondelka wlać wodę i chwilę dusić i z mięsnego sokuzrobić sos.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewka1978 13.02.2013 10:14
pycha
gosia1988 13.02.2013 09:31
robię podobnie tylko, że ze schabu wieprzowego
Pomocnik 13.02.2013 09:30
fajna
aga130982 13.02.2013 09:14
pyszne polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak