Sposób przygotowania

Krok 3 / 5

Gdy ciasto drożdżowe jest już odpowiedniej konsystencji odstawiamy do wyrośnięcia na godzinkę . Chciałam szybciej zrobić więc ciasto podzieliłam na dwie części, uformowałam kulki i wstawiłam do piekarnika nagrzanego do temperatury 50 stopni na 20 minut. Wyrośnięte ciasto wyłożyłam na blachę rozwałkowałam kółka dwa polałam sosem salsa posypałam bazylią i oregano .


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    Pyszna pizza, kolorowa bardzo fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata61

    wygląda lepiej niż z pizzerii
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krakowianka

    domowa najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Boska_Agatka

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Pizza domowa jest każda smaczna bo wykonuję się ja samemu :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SmakiNati

    Wygląda rewelacyjnie!!!! Właśnie wyrobiłam ciasto i czekam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !