fasolka szparagowa w miodzie przyprószona tartą skórką cytryny

fasolka szparagowa w miodzie przyprószona tartą skórką cytryny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

    0,5 kg
  • miód

    1 łyżka
  • tarta skórka cytryny

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ugotowaną klasycznie w osolonej wodzie fasolkę wymieszać z miodem i posypać startą skórką cytryny. Lekko dosolić dla wyostrzenia smaku

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

cukiereczek

09.08.2010 07:55
Z bułką tartą jadłąm ale z miodem jeszcze nie.Może warto spróbować?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat