Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa w miodzie przyprószona tartą skórką cytryny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
miód 1 łyżka
tarta skórka cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa w miodzie przyprószona tartą skórką cytryny

ugotowaną klasycznie w osolonej wodzie fasolkę wymieszać z miodem i posypać startą skórką cytryny. Lekko dosolić dla wyostrzenia smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 09.08.2010 07:55
Z bułką tartą jadłąm ale z miodem jeszcze nie.Może warto spróbować?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak