Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

placki z selera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Korzeń selera
mąka
bułka tarta pikantna
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: placki z selera

seler obieramy ze skórki myjemy i kroimy w plastry. seler obtaczamy w mące i smażymy na oleju na patelni następnie kładziemy gorące placki na talerz i posypujemy bułką tarta. placki można również panierować w jajku dobrze smakują z surówkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak