Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta indyjska z twarogu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód płynny 1 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyżeczka
skórka otarta z cytryny lub limonki 1/2 łyzeczki
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta
imbir starty 1 łyzka
twaróg 250 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta indyjska z twarogu

Wszystkie składniki zmiksować lub utrzec na gładka mase. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 17.06.2012 22:41
ciakawy przepis.
anemon 15.11.2011 08:19
Ja świeży imbir bardzo lubię, więc chętnie wypróbuję Twoją pastę.
misia53 29.10.2010 09:56
Pyzuniu , jak nie spróbujesz , nie będziesz wiedziała.
caroline1983 11.10.2010 00:19
Ja go lubię :)
SmacznaPyza 12.09.2010 12:28
ciekawe, ale nie wiem czy by mi smakowała bo nie przepadam za imbirem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak