Pasta indyjska z twarogu

Pasta indyjska z twarogu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • miód płynny

    1 łyżka
  • przyprawa curry

    1 łyżeczka
  • skórka otarta z cytryny lub limonki

    1/2 łyzeczki
  • biały pieprz mielony

    1 szczypta
  • imbir starty

    1 łyzka
  • twaróg

    250 (półtłusty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki zmiksować lub utrzec na gładka mase. Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

ben-ka

17.06.2012 22:41
ciakawy przepis.

anemon

15.11.2011 08:19
Ja świeży imbir bardzo lubię, więc chętnie wypróbuję Twoją pastę.

misia53

29.10.2010 09:56
Pyzuniu , jak nie spróbujesz , nie będziesz wiedziała.

caroline1983

11.10.2010 00:19
Ja go lubię :)

SmacznaPyza

12.09.2010 12:28
ciekawe, ale nie wiem czy by mi smakowała bo nie przepadam za imbirem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat