Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Selery w białym sosie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler 1/2 kg
śmietana gęsta pół szklanki
koperek posiekany
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Selery w białym sosie

Obrane i pokrojone w drobna kostkę selery podlać wodą i dusic do miękkości na wolnym ogniu. Pod koniec duszenia dodać sól i pieprz. Śmietanę rozprowadzić gorącym wywarem i dodac do uduszonych wcześniej selerów. Potrawę podawac posypana koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra45 06.03.2011 14:32
ciekawy przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak