Krem z pieczarek z ptysiami

Krem z pieczarek z ptysiami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    30 dag
  • cebule

    2
  • śmietana

    1/3 szklanki
  • koperek posiekany

  • sól

  • ptysie

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki drobno posiekane z pokrojoną w talarki cebulą posolić i udusić do miękkości. Dodać 3 szklanki przegotowanej wody i wszystko razem zmiksować. Pod koniec dodając śmietanę. Podawac posypana świeżym koperkiem i ptysiami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Goya

15.01.2012 21:15
fajne

anya_86

19.11.2010 21:42
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat