Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tropikalna salsa z Trynidadu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mango
ananas świeży
biały rum
papryczka Scotch Bonet

Przepis i sposób przygotowania na: Tropikalna salsa z Trynidadu

SKŁADNIKI: 50 g brązowego cukru, 3 łyżki białego rumu, 2 łyżki soku z limonki, 1 łyżeczka posiekanej drobno papryczki Scotch Bonet - dodaliśmy chili, 900 g kostek ananasa, 200 g kostek z mango.

SPOSÓB WYKONANIA: Wymieszać cukier, rum i sok z limonki. Wymieszać pozostałe składniki i zalać je sosem. Chłodzić w lodówce przez 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 21.05.2011 09:16
fajne
Jolanta40 06.02.2011 16:42
pięknie brzmi i wygląda
Natalia/tubisiek 31.07.2010 09:12
fajne :)
agnieszka189 19.07.2010 16:03
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak