Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szyszunie w karmelu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż preparowany 350 g
cukierki krówki 250 g
mleko 15 g

Przepis i sposób przygotowania na: szyszunie w karmelu

rozpuścić krówki z mlekiem (MLEKA TYLKO TYLE ŻEBY TROSZKĘ ROZRZEDZIĆ KRÓWKI MAX 4 ŁYŻKI) dodać ryż wymieszać. Poczekać aż wszystko trochę przestygnie a następnie formować kulki.

KRÓWKI MUSZĄ BYĆ CIĄGNĄCE SIĘ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AnielskaSlodycz 08.01.2014 11:44
pycha polecam je.
Łukasz15 11.03.2013 09:09
pycha deser
malaczarna23 06.03.2013 10:13
uwielbiam!
Bernadeta1 27.02.2013 16:50
pyszny taki deser
Beatris 07.02.2013 00:30
Deserek pyszny. Tylko nie rozumiem czemu w karmelu?
justys759 06.02.2013 20:06
pychota!
Adam/ZUB3R 06.02.2013 16:08
smaczne
Miki 06.02.2013 15:55
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak