Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowo- żurawinowe ciacho
Kroki postępowania
Bitą śmietanę przygotuj wg przepisu, dodaj śmietan-fixy i nałóż na wystudzone ciasto. Ścieraj na nią czekoladę, delikatnie wciśnij żurawinę i posyp kakao;)
masło | 250 g |
cukier | 250 g |
jajko | 6 szt |
mąka | 30 dag |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
kakao | 3 łyżki |
czekolada gorzka | 0,5 tabliczki |
marmolada | do smaku |
bita śmietana | 1 opakowanie |
mleko | 3/4 szkl |
żurawina |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: