Składniki:
ogórki małosolne | 2 |
kukurydzy | 1/2 puszki |
kiełbasy żywieckiej | 100 g |
żółtego sera | 100 g |
jajko | 4 |
majonezu | 4 łyżka |
posiekanego świeżego koperku | 2 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
ogórki małosolne | 2 |
kukurydzy | 1/2 puszki |
kiełbasy żywieckiej | 100 g |
żółtego sera | 100 g |
jajko | 4 |
majonezu | 4 łyżka |
posiekanego świeżego koperku | 2 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: