Kotlety z mortadeli

Kotlety z mortadeli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mortadeli

    50 dag
  • żółty ser

    20 dag
  • jajka

    2 szt
  • bułka tarta

  • zielona pietruszka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mortadelę pokroić na plastry grubosci ok. 1,5 cm.Każdy plaster naciąć tworząc kieszeń. Do każdej kieszonki włożyć żółty ser i listki pietruski. Panierować w jajku i bułce. Smażyć na oleju na złoty kolor. SMACZNEGO

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

05.07.2015 18:02
Prosto i smacznie.

aleksa123

11.03.2012 09:01
też takie robię, smaczne i szybkie

Edyta38

11.04.2011 19:48
fajniutkie:)

pioge7

13.02.2011 11:08
mniam

wedith1

25.01.2011 22:07
Daaaaawno nie jadłam, a lubię:D

Marzena40

02.01.2011 15:45
kiedys takie robiłam

Izabela/bella81

29.09.2010 13:58
czasem też takie robię

Justyna223

02.08.2010 20:18
bardzo szybki obiadek też tak robię można dodać np. odrobinę sera

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat