Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w czerwonym sosie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matiasy 60 dag
cebula biała 2 szt
ogórki konserwowe 6 szt
koncentrat pomidorowy 1/2 szkl
olej 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w czerwonym sosie

Śledzie dobrze wymoczyć i pokroić w kostkę. Cebulę oraz ogórki konserwowe również pokroić w drobną kostkę. Do miksera wlać olej, ketchup, koncentrat pomidorowy i wszystko razem zmiksować. Śledzie połączyć z ogórkami oraz cebulą i zalać czerwonym sosem. Podawać po 2 godzinach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisoglam 03.02.2013 23:09
Ładnie podane śledzie :)
kasiaw 03.02.2013 20:02
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak