Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba zawijana w plasterki bekonu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bekon
ryba

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zawijana w plasterki bekonu

SKŁADNIKI: 8 plasterków bekonu, 8 małych filetów z ryby, sól, pieprz, sok z cytryny, natka pietruszki.

SPOSÓB WYKONANIA: Ryby posolić i popieprzyć. Każdy filet owinąć plasterkiem boczku i spiąć wykałaczką. Skropić sokiem z cytryny. Piec w temperaturze 160 stopni przez 20 - 30 minut. Roladki podawać posypane natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 02.03.2012 19:41
proste,ale fajne
Anita21 25.01.2011 22:02
bardzo orginalna propozycja
Jolanta40 25.01.2011 17:00
ale fajne
Ewa104 21.01.2011 11:11
Pomysł wart wypróbowania.
wedith1 16.11.2010 11:52
Bardzo ciekawa propozycja!
annamariakowalczyk3 28.10.2010 09:43
super.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak