Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane pasta żółtkową z szynką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
majonez 2 łyzeczki
szynka 2 plastry
sól
Szczypiorek gruby 1 łyżeczka
rukola 1/2 op
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane pasta żółtkową z szynką

Jajka gotujemy i schłodzone obieramy , przekrawamy je na pół. Wyciągamy żółtka .Żółtka kruszymy dodajemy pokrojona drobno szynkę, i pokrojoną solimy i dodajemy posiekany szczypiorek. Mieszamy składniki .Nakładamy do jajek. Podajemy obok z umytą rucolą. Na nią połozyć plasterek łososia , skropiony cytryna

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 09.10.2014 21:13
oblednie to wyglada!
mysza75 08.10.2013 11:34
Uwielbiam takie jajeczka :-)
Róża1 03.10.2013 00:01
bardzo smaczne!!
Janina 26.07.2013 21:38
Bardzo fajny pomysł;)
bas113 16.07.2013 16:28
dobre polecam
caralajna 10.05.2013 18:32
bardzo apetyczne
Anitapaj 11.04.2013 12:19
Smaczne ;)
pestka 10.04.2013 14:49
bardzo ciekawa i smaczna kolacja
Tomek13 15.02.2013 19:37
smaczne
Tomek13 15.02.2013 19:37
smaczne
tomek18 02.02.2013 21:35
lubię takie jajka:)
gottrina 02.02.2013 20:23
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak