Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Duszona wątróbka

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka wieprzowa 1 kg
mąka pszenna do oprószenia
cebula 3 szt.
olej do smażenia
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Duszona wątróbka

Wątróbkę kroimy na kawałki.Oprószamy maką.Obsmażamy na rozgrzanym oleju.Dodajemy pokrojoną w piórka cebulę.Dusimy pod przykryciem aż będzie miękka.Pod koniec duszenia dodajemy przyprawy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 10.06.2013 19:03
lubię taką waytróbkę
dianix 16.05.2013 20:22
moja druga polowka uwielbia
Bernadeta1 02.05.2013 14:42
smaczny obiadek
fotoviderek 19.04.2013 07:20
Wspaniała wątróbka :)
Pietruszka 02.02.2013 15:18
wygląda smacznie
marcia7 02.02.2013 15:04
doskonała

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak