Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 2 średnie
jabłko 1 średnie szt
cebula 1 mała
zielona pietruszka
cukier,pieprz
olej
kapusta kiszona 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę pokroić. Marchew i jabłko zetrzeć na wiórki. Cebulę pokroić w piórka.Natkę drobniutko pokroić. Wszystko razem wymieszać, doprawić cukrem i mielonym pieprzem. Wlać2-3 łyżki oleju. SMACZNEGO!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 05.07.2015 17:52
Zdrowa surówka.
Smakosz6 21.04.2011 14:07
uwielbiam
SmacznaPyza 26.11.2010 08:51
zimą bardzo często taką podaję
iwona332 29.10.2010 12:38
super
Dorota71 24.09.2010 07:58
pyszna
Agnieszka172 08.09.2010 20:19
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak