Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki falowane

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron łazanki 1/2 kg
kapusta 1/2 główka
cebula 2 sztuki
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki falowane

Kroki postępowania

1
Kapustę szatkujemy, cebulę drobno kroimy. Całość podduszamy na tłuszczu. Dusimy do miękkości.
Krok 1 - Łazanki falowane foto
2
Gdy kapusta będzie już miękka doprawiamy ją do smaku.
Krok 2 - Łazanki falowane foto
3
Makaron gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i mieszamy z kapustą. Smacznego!
Krok 3 - Łazanki falowane foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak