Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryby z pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety mrożone 1 kg
olej 1 szklanka
pieczarki 1/2 kg
cebuka 6 szt
keczup pikantny 1 szt
przecier pomidorowy 3/4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ryby z pieczarkami

pieczarki pokroić w paski i dusić ok 30 minut na oleju z cebulą pokrojoną w kostkę doprawić dodać 1/2 szklanki wody i keczup i przecier pomidorowy łyżka octu i łyżka cukru i zagotować wszystko razem ryby ostudzić i układać w naczyniu warstwami najpierw sos potem ryby itd

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Juleczka20 11.08.2011 20:35
pycha
darus 19.07.2010 14:38
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak