Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta czerwona
cebula czerwona 3 szt
marchewka 2 szt
sól
pieprz
jabłko winne 5 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapuste czerwoną zetrzeć na tartce, nastepnie sparzyć gorącą wodą. Zostawić na 10 min. i odsączyć. Dodać starte jabłka, cebule też zetrzeć na tartce albo pokroić w kostke i marchewke. Dodać sól, pieprz i olej albo śmietane zamiast oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 23.10.2013 09:18
ależ zrobiłeś mi smaka
adelajda 25.08.2013 16:29
lubię surówki
pestka 02.08.2013 14:20
bardzo smaczna
Kasia36 28.07.2013 22:32
Smaczny przepis
Bernadeta1 03.04.2013 00:48
zdrowa i smaczna
AZgotuj 15.03.2013 10:13
Pysznie i zdrowo:) Lubię mieć taką w lodówce, kiedy jestem głodna szybko mam pod ręką coś zdrowego:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak