Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane marynowanymi maślakami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

słoiczek marynowanych maślaków 1 sztuka
ogórki konserwowe 2 sztuki
majonez 7 łyżek
ser gouda 10 dag
jajko ugotowane na twardo 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane marynowanymi maślakami

1,jajka ugotować na twardo, wystudzić obrać i przekroić na pół.
2, delikatnie wyjąć żółtka aby nie uszkodzić białek
3,ogórki, grzybki pokroić w drobną kostkę, żółtka rozgnieść widelcem, dodać ogórki i maślaki i 4 łyż. majonezu.
4,masą napełnić połówki białek.
5, udekorować majonezem i startym serem żółtym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 17.09.2015 13:59
Super przekąska.
Laila2786 24.02.2013 11:59
ciekawe
EWI 01.02.2013 11:00
pycha
anja3107 01.02.2013 09:23
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak