Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kruszonka waniliowa do bułeczek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 100 g
cukier 2 łyżki
mąka 10-15 dag
cukier waniliowy 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: kruszonka waniliowa do bułeczek

Margaryna najlepiej jak by była miękka i dodajemy do niej cukier ,cukier waniliowy i mąkę.,Łączymy te wszystkie składniki do uzyskania sypkiej konsystencji.Taką kruszonką możemy posypać bułeczki jak i ciasta np drożdżowe

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 06.02.2013 08:57
super;]
Betka 04.02.2013 17:14
mmm fajna;)
Marlenka.S 03.02.2013 19:34
dobra rzecz
treonina 31.01.2013 19:33
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak