Sposób przygotowania

Bakłażana opłukać, pokroić w plastry, posolić i odstawić na 15 min. Następnie spłukać zimną wodą i osuszyć papierowym ręcznikiem. Papryki pokroić na ćwiartki, usunąć pestki i szypułki. Cukinie opłukać i pokroić w plastry. Resztę warzyw i ser pokroić na małe kawałki.

Przygotować marynatę: ocet, miód, musztardę, olej i przyprawy połączyć i wymieszać.

Warzywa i ser nadziać na szpikulce, ułożyć na talerzu lub półmisku, polać marynatą i odstawić do lodówki na 1 godz. Po tym czasie ułożyć na grillu i opiekać z każdej strony po 5-7 min. Przed podaniem posolić i popieprzyć. Serwować z Party Dip Barbecue Prymat, przygotowanym zgodnie z opisem na opakowaniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    już się nie mogę doczekać sezonu grillowego :) super przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    świetne, będę musiała wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    noninka77

    kiedy ten sezon grillowy się zacznie.....super szaszłyki
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Piekne - takie kolorowe. Super muszą być pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krakowianka

    nie można wzroku od nich oderwać takie kolorowe!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    bardzo smaczna
  • 1
    20150824_185523
    Opublikowano

    idealme

    na grilla w sam raz do karkoweczki :P
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    To coś dla mnie, pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    piękne kolorki, aż kusi zjesc
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !