Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: czosnek obrać i drobno posiekać. Z oliwy, czosnku, 2 łyżek sosu sojowego, koniaku, ziół, i pieprzu sporządzić marynatę i włożyć do niej mięso na kilka godzin.
Piersi z indyka (4 plastry po 20 dag) wyjąć z marynaty, lekko odsączyć i piec na grillu po 5-7 min z każdej strony. Po zdjęciu z rusztu mięso popieprzyć, posolić i podawać z Party Dip Barbecue Prymat, przygotowanym zgodnie z opisem na opakowaniu. Podawać dodatkowo z bułką i sałatką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysiek3

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ale pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia26

    ale pyszności
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    zaczynam żałować, że nie mam elektrycznego grilla, bo zaraz zrobiłabym te pyszności :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    ciekawe i apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dotix997

    smacznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    smakowicie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    andrzejek malutki

    bardzo ladnie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    pięknie i apetycznie podany

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !