Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ponczdo nasączania biszkoptow

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 1 szklanka
cukier 8 łyżek
spirytus 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Ponczdo nasączania biszkoptow

Cukier ze spirytusem rozmieszać dobrze w wodzie, wcisnąć trochę cytryny lub dodać zapach.Równomiernie nasączać placki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 17.08.2013 09:08
robię podobnie
Bernadeta 27.06.2013 08:57
tak,podobnie nasączam
Seba 21.04.2013 11:00
bardzo fajny
gusia1000 03.02.2013 20:44
warty wykorzystania.
Kate131 14.09.2012 11:21
podobnie robię.smacznie wychodzi
Justa32 19.08.2011 10:19
mniam
ben-ka 19.02.2011 09:07
Ważna sprawa:)u mnie tort im bardziej nasączony tym ma więcej zwolenników.
ilka_86 14.02.2011 12:21
robię podobny, pozdrawiam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak