Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szpinakowo - rybne hamburgery

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak mrożony 10 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 lyzki
jajko 1 szt
marchewka gotowana 1 szt
filet z dorsza 1 szt
olej wg uznania

Przepis i sposób przygotowania na: szpinakowo - rybne hamburgery

Szpinak rozmrazam i ucieram blenderem razem z jajkiem,łyżką oleju, marchewką, odrobiną soli na gęstą papkę. Rozmrożony filet z dorsza obtaczam w szpinakowej papce i bułce tartej. Smażę na oleju ok. 7-8 minut z każdej strony. Danie jest chrupiące i sycące.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 25.01.2014 17:43
Bardzo ciekawy burger
pierniczkowo 16.01.2014 10:40
muszą być pyszne :)
erym 23.07.2013 21:27
no swietnie to pomyslalas naprwde!
Katarzyna59 13.05.2013 14:57
pyszne jadzonko
Krystyna32 15.02.2013 08:38
super
reniatka 04.02.2013 16:27
wspaniałe
m1monika 31.01.2013 15:08
super!!!
dorotka0000025 29.01.2013 13:14
dziekuje i polecam przepis do wyprobowania
aisoglam 28.01.2013 21:20
Bardzo pomysłowy przepis ;)
babajaga1969 28.01.2013 18:35
faktycznie sprytny chwyt na malucha, aby jadł zdrowo - smaczne :)
Sylwia26 28.01.2013 17:06
zdrowe i smaczne.. mniam
eMMe 28.01.2013 17:02
bardzo fajny pomysł
eMMe 28.01.2013 17:02
bardzo fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak