Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łososiowe babeczki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kruche babeczki 16 szt
łosoś wędzony plastry 125 g
szczypiorek
serek homogenizowany 150 jogurtowy

Przepis i sposób przygotowania na: Łososiowe babeczki

Kroki postępowania

1
Do pojemnika przekładamy plastry wędzonego łososia i dokładnie je blenderujemy bądź rozdrabniamy na jednolitą pastę następnie
Krok 1 - Łososiowe babeczki foto
2
następnie dokładamy serek jogurtowy i wszystko łączymy.
Krok 2 - Łososiowe babeczki foto
3
Przygotowana pastą łososiową nadziewamy kruche babeczki przy pomocy kuchennej szprychy do kremów.
Krok 3 - Łososiowe babeczki foto
4
Szczypior płuczemy i siekamy. Podajemy posypując szczypiorkiem.
Krok 4 - Łososiowe babeczki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 26.08.2013 23:18
super przepis
fotoviderek 23.08.2013 07:43
Świetny pomysł :)
rjustysia 15.07.2013 16:33
Podoba mi się ten przepis :)
MAR3STA 28.01.2013 18:14
świetne i ekstra się prezentują
zielonamorelka 28.01.2013 13:57
wygladaja smacznie.a jeszcze lepsze sa gdy sie samemu zrobi pyszne babeczki
gosia1988 28.01.2013 11:49
smakowicie wyglądają
mysza75 28.01.2013 11:48
jedną sobie zjem bo pysznie wyglądają :-)
Piotr-21 28.01.2013 11:00
smaczne
Konczi 28.01.2013 10:47
proszę się częstować :)
Barbara/zuza22_85 28.01.2013 10:46
pyszne
Silver Teaspoon 28.01.2013 10:40
smaczne
kasienka23 28.01.2013 10:40
mmm pycha!
Alex_M 28.01.2013 10:28
moge sie poczestowac? ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak