Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica Bodzia

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
sól dosmaku
pieprz dosmaku
mleko ciut
margaryna do smażenia
cebula biała 1/2
pomidor 1
ser żółty
papryka 1/2
kiełbasę 1

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica Bodzia

Do miseczki wbić jajka posolić ,dać pieprz,wymieszać. Cebulę,paprykę pokroić w paseczki dać na tłuszcz i przysmażyć. Kiełbaskę pokroić w kostkę i razem wymieszać. Ser zetrzeć i wymieszać razem na koniec wlać rozbite jajka wymieszane z mlekiem ,lekko pomieszać i smażyć aż się jajka zetną. Jeść z chlebkiem i keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 27.01.2013 19:55
Zawsze dobra.
sylwiusia055 27.01.2013 17:13
napewno smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak