Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielony krem z bobu z dodatkiem fety

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

przyprawa uniwersalna szczypta
feta plaster
sól, pieprz
bób 100 gram
rosół z kurczaka 4 chochle

Przepis i sposób przygotowania na: Zielony krem z bobu z dodatkiem fety

- Do ciepłego bulionu wrzucamy bób i miksujemy blenderem na gęsty, gładki krem, dodajemy delikat, przyprawiamy i jeszcze raz miksujemy
- Podajemy z fetą pokrojoną w kostkę zaraz po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Misiakova 10.04.2012 09:27
proste i smaczne
Grażyna13 25.01.2012 06:18
Pyszny :)
Ewa104 26.07.2011 11:08
Bardzo ciekawy przepis.Takiej zupki jeszcze nie jadłam.
monika154 18.05.2011 07:34
smaczne
agata1722
agata1722 21.03.2011 17:51
apetyczne danie
Grażyna13 04.02.2011 12:24
O mniam, to cos dla mnie :)
etka 02.09.2010 16:24
pięknie wygląda
Aleksandra55 28.08.2010 08:55
Mmmmm, jakie to musi być pyszne :)
Maryś1 28.07.2010 12:49
apeycznie
kakiaa 22.07.2010 14:19
Smakowite. Uwielbiam bób:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak