Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Mięso oczyścić, umyć i osuszyć. Pokroić w grubą kostkę i przełożyć do szklanego naczynia. Do karkówki dodać łyżkę oleju rzepakowego, sos teriyaki oraz przyprawę do gulaszu. Oprószyć solą morską. Wymieszać, przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki na 12 godzin.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ao_12

    super, już mi ślinka cieknie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Bardzo ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne dla facetów ja akurat smaku piwa nie lubię w potrawach
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna wersja
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Mnie by bardzo smakował.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !