Przepis i sposób przygotowania na: Zakręcony filet w pikantnym sosie
Kroki postępowania
Pieczarki pokroić na bardzo cienkie plasterki.
Każdy kawałek oprószyć solą, pieprzem i rozłożyć po kilka plasterków pieczarek.
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
pieczarki | 10 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mąka | 2 łyżka |
papryka mielona | do smaku |
śmietana 12% | 4 łyżka |
woda zimna | 4 łyżka |
Kurkuma mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: