Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z awokado

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

awokado 1 szt
cebula 1/3 szt
czosnek 1 ząbek
sok z cytryny 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
jajko ugotowane na twardo 2 szt
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z awokado

Jajka oskubać, pokroić w kosteczkę. Awokado obrać ze skórki, usunąć pestkę, miąższ pokroić w kostkę. Cebulę posiekać. Wszystko połączyć, dodać sok z cytryny i posiekany czosnek. Zmiksować za pomocą blendera. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Na pieczywo nakładać po łyżeczce pasty. Podawać od razu po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 04.03.2014 22:15
rewelacyjny smak
Iwusia 25.09.2013 23:16
bardzo smacznie podana
Róża1 18.08.2013 08:39
super pomysł!!!
caralajna 25.01.2013 07:59
reaelacyjny pomysł
adelajda 23.01.2013 20:25
smakowita
gosia56 23.01.2013 20:17
pycha
Mysiunia 23.01.2013 20:00
ta pasta jest znakomita! :) ładne zdjecie :)
gosia561 23.01.2013 19:50
elegancie kanapki
ao_12 23.01.2013 19:49
bardzo dobra pasta, szybko znika:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak