Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rozgrzewające serduszka do zupy cebulowej

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 120 g
papryczka chili 1 szt
ketchup pikantny 2 łyżka
ser żółty 2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Rozgrzewające serduszka do zupy cebulowej

Z ciasta francuskiego wykrawamy serduszka.

Układamy je na blasze do pieczenia.

Smarujemy ketchupem, posypujemy niewielką ilością sera i posiekanym chili.

Jeśli boimy się, że przekąska będzie za ostra możemy dodać pół na pół chili z czerwona papryką.

Serduszka pieczemy około 10-15 minut w 180 stopniach.
Wspaniale smakują podane z zupą serowo-cebulową.
Smacznego :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Alex_M 23.01.2013 08:51
fajne!
dwa pokoje z kuchnią 23.01.2013 07:56
palące! a jaka fajna mała deseczka :)
Konczi 23.01.2013 07:43
super
Beata61 23.01.2013 07:37
jak ładnie podane :)
Cukiereczek13 22.01.2013 23:56
wspaniały pomysł :)
Adamorek 22.01.2013 23:43
słodki pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak