Mizeria bez cebuli

Mizeria bez cebuli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ogorki gruntowe

    0,5 kg
  • koperek

    1/4 pęczka
  • smietana 18%

  • sok 1/2 cytryny

  • sól, cukier, pieprz mielony

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki obrać, pokroić w plasterki i posolić. Odstawić na co najmniej 15min i odlać powstały sok. Do ogórków dodać sok z cytryny , cukier, pieprz i 2-3 łyżki dobrej śmietany i b. drobno pokrojony koperek. Wymieszać i... SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

gusia1000

05.07.2015 17:46
Pewnie, można i tak.

Anonimowy

24.04.2013 16:16
Brak śmietany na zdjęciu, a koper położony w całości! Gdzie zdjęcie efektu końcowego potrawy?

ela16

01.09.2011 11:26
mniam

ilka_86

16.03.2011 15:03
ja też robię bez cebuli:)

pioge7

20.01.2011 17:27
mniam

SmacznaPyza

27.10.2010 09:58
coś dla mnie bo z dodatkiem cebuli nie przepadam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat