Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladowo-herbatnikowo

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna 200 gram
woda 14 łyzek
herbatniki 25 sztuk
kakao 4 łyżki
mleko w proszku 2 szklanki
cukier 12 łyżek
beza 5 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowo-herbatnikowo

Margarynę rozpuszczamy w wodzie, dodajemy cukier, a następnie kakao. Zagotowujemy. Do wystudzonego dodajemy mleko w proszku, mieszamy. na koniec dodajemy pokruszone herbatniki i bezy. Mieszamy. Wykładamy do blaaszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak