Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lekkie danie na waflu ryżowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolki szparagowe 2-3 sztuki
oliwy z oliwek 2 łyżki
koncentratu pomidorowego 2 łyżki
czerwonej papryki 1 szczypta
wafelki ryżowe 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: lekkie danie na waflu ryżowym

Fasolki szparagowe opłukałam i odcięłam końcówki. Pokroiłam na małe kawałki. Całość wrzuciłam na rozgrzaną patelnię z oliwą z oliwek. Dodałam koncentrat pomidorowy anastępnie przyprawiłam szczyptą czerwonej papryki w proszku po czym dokładnie wymieszałam. Przykryłam wszystko na dwie minutki. Podawałam jako przekąskę na waflu ryżowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 19.04.2017 19:37
bez komentarza
Beatris 03.02.2013 20:08
Niestety zgadzam się z Weroniką i Zewą.
ZEWA 18.01.2013 16:54
to żenada a nie lekkie danie
Weronika_eM 18.01.2013 11:35
No Ewa przestań... żartujesz chyba? 3 fasolki i aż po 2 łyżki oliwy i koncentratu pomidorowego? Toż to okropieństwo!
ewka1978 18.01.2013 11:29
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak