Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona
cebula 1
ogórek kiszony 2 sztuki
majonez 2 łyżki
pieprz
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli

Makrele bardzo dokładnie pozbawić ości i skóry.
Rozdrobnić ją widelcem lub dla pewności blenderem.
Jajka, cebule i ogórki pokroić w drobną kostke.
Dodać majonez i odrobine pieprzu, całość wymieszać.
Podawać do świeżego pieczywa .


SMACZNEGO

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak