Wenezuelski hot - dog

Wenezuelski hot - dog

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bułki do hot-dogów

  • kiełbaski

  • kapusta

    zielona
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

SKŁADNIKI: 8 bułek do hot dogów, 8 kiełbasek, 1 cebula, 1/4 główki zielonej kapusty, 1 opakowanie chipsów ziemniaczanych (ok. 15 dag), majonez, musztarda, keczup.

SPOSÓB WYKONANIA: Cebulę pokroić na kawałki i zmiksować na drobno przy pomocy robota kuchennego. Tak samo postąpić z kapustą. Pokruszyć drobno chipsy. Ugotować kiełbaski i pogrzać bułki. Na przekrojoną wzdłuż bułkę kłaść kiełbaskę, a następnie cebulę, kapustę oraz chipsy. Doprawić majonezem, musztardą i keczupem.

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

22.03.2012 08:59
fajne

Jolanta40

18.03.2012 13:14
z chipsami :)) ciekawe

Smakosz6

12.12.2011 09:54
mniam

Karolina92

04.10.2010 19:51
Hot dogi z chipsami, kto by pomyślał! Wydaje się to mieć sens :) Aż jestem ciekawa jak mi to wyjdzie :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat