Wątróbka

Wątróbka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbka

    60 dag
  • cebula

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę należy podzielić na dość duże kawałki i piec na ruszcie, po upieczeniu, miękką zdjąć i rozdrobnić widelcem lub przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Połączyć ją z posiekaną i uduszoną na oleju cebulą, do smaku doprawić solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (18)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Wafelek2601

30.08.2013 14:38
Smaczna wątróbka

IKrakowianka

10.11.2012 09:49
pycha

aginaa

13.02.2012 17:53
smaczne

gosia561

31.08.2011 14:45
zdrowe i smaczne

treonina

13.08.2011 11:44
robię bardzo podobną, jest świetna, nie wiem jak można tego nie lubić!

agnieszka214

25.07.2011 08:49
uwielbiam

gosia561

03.05.2011 14:26
i smaczna

gosia561

03.05.2011 14:26
i smaczna

gosia561

03.05.2011 14:25
bardzo zdrowa

jasiek

18.04.2011 10:11
super sosik

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat