Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 60 dag
cebula 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka

Wątróbkę należy podzielić na dość duże kawałki i piec na ruszcie, po upieczeniu, miękką zdjąć i rozdrobnić widelcem lub przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa. Połączyć ją z posiekaną i uduszoną na oleju cebulą, do smaku doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 30.08.2013 14:38
Smaczna wątróbka
IKrakowianka 10.11.2012 09:49
pycha
aginaa 13.02.2012 17:53
smaczne
gosia561 31.08.2011 14:45
zdrowe i smaczne
treonina 13.08.2011 11:44
robię bardzo podobną, jest świetna, nie wiem jak można tego nie lubić!
agnieszka214 25.07.2011 08:49
uwielbiam
gosia561 03.05.2011 14:26
i smaczna
gosia561 03.05.2011 14:26
i smaczna
gosia561 03.05.2011 14:25
bardzo zdrowa
jasiek 18.04.2011 10:11
super sosik
szajba2 11.04.2011 16:54
super obiad
Barbara55 17.02.2011 15:26
super taka wątróbka, ziemniaki i surówka
kielcok1 01.02.2011 16:05
uwielbiam wątróbkę
Babciagramolka 24.01.2011 18:15
Nie rozumiem po co mielić wątróbkę - a ta na zdjęciu na pewno jest w kawałkach i w dodatku w sosie
rakow2
rakow2 01.12.2010 14:21
uwielbiam wątróbkę
anja3107 19.06.2010 12:46
też spróbuję
Iwusia 13.06.2010 14:11
Nigdy tak nie robiłam wątroby - ale muszę spróbować :)
sylwiachmiel 11.06.2010 10:37
lubie taka watrobke,nawet i z cebulka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak