Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śniadaniowa z makrelą i oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 1 kostka
oliwki zielone 6 szt
rzodkiewki 6 kulek
makrela wędzona 1 szt
jourt naturalny 1 łyżka
sól
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śniadaniowa z makrelą i oliwkami

Cebulę białą obieramy z łupiny i drobniutko siekamy. Oliwki kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce duże oczka. Mięso ryby oddzielamy dokładnie od ości i dodajemy do pokrojonych warzyw . dodajemy pokruszony ser biały. Dodajemy jogurt i sól do smaku . Mieszamy i chłodzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agaK. 15.01.2013 19:29
świetna
aginaa 13.01.2013 16:37
fajne
iwa643 13.01.2013 15:01
Zdrowa pasta do każdego rodzaju pieczywa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak