Zielona pasta z topionego sera

Zielona pasta z topionego sera

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    20 dag
  • szpinak ugotowany, posiekany

    2 łyzki
  • masło

    1,5 łyzki
  • szprotki wędzone

    3 szt
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • rzeżucha

    1 (posiekana)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Masło ucierać z serem topionym, szpinakiem i z kawałkami szprotek wędzonych. Po uzyskaniu jednolitej masy dodać posiekaną rzeżuchę. Przyprawić do smaku pieprzem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta

07.07.2013 19:12
ciekawy i zdrowy pomysł na paste

Andysz

05.11.2012 12:38
mmm pyszności;)

pipi765

17.01.2012 10:53
bardzo często robię i super przepis

Patrycja33

12.04.2011 17:28
pychotka

bogumiła3

17.09.2010 20:46
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat